LOUZIR Baby Onderweg Verschonen -Verschoningsmatje Opvouwbaar Waterdicht Luiertas – Donker Blauw

€15,99 bij bol.com
Van: LOUZIR
EAN: 8720261324203

Productomschrijving

Houd uw baby schoon, veilig en droog wanneer u onderweg bent. De opvouwbaar mat voor op reis is compact en licht (30 x 20 cm) veel comfortabeler dan een grote luier tas.
Openbare toiletten zitten vol met ziektekiemen. Bescherm uw kleintjes met een bijzonder brede en lang veranderende mat (56 x 56 cm), die nog groter is wanneer deze volledig is uitgevouwen (56 x 95 cm). De aankleedkussen voor onderweg is vrij van BPA en waterdicht.
De grote binnenzak met ritssluiting biedt voldoende opbergruimte voor crèmes of kleding om te wisselen, terwijl luiers gemakkelijk in de gaaszak passen (3-4 grote luiers). Daarnaast gebruiksvoorwerpen, zoals Vochtige doekjes, gemakkelijk aan de binnenkant opbergen door middel van twee elastische banden. De twee buitenste zakken met ritssluiting bieden voldoende ruimte voor "mama dingen" zoals mobiele telefoon of sleutels.
De aankleedkussenmat is 2 in 1 afneembaar en kan daarom afzonderlijk worden gebruikt. Dit maakt uw verschoningsmat een praktische Accessoire.
een extra lus waarmee je het favoriete speelgoed van je kind aan de aankleedkussen kunt bevestigen om je kind tijdens het verschonen af te leiden.

Productspecificaties

Geschikt voor wasdroger Nee
Geslacht Jongens en meisjes
Gewicht 0.01 kg
Kleur Donker Blauw
Materiaal Katoen
Product breedte 46 cm
Product hoogte 56 cm
Product lengte 56 cm
Verpakking breedte 15 mm
Verpakking hoogte 3 mm
Verpakking lengte 14 mm
Wasvoorschrift Handwas
EAN 8720261324203
Categorieën Baby Onderweg Luiertassen & -etuis Verschoonmatjes
Merk LOUZIR
Kleur Blauw

Product Reviews