Luiertas | Mamatas | diverse opbergvakken | Mintgroen|Waterdicht | Gewoven Oxford | Multifunctioneel

€18,00 bij bol.com
Van:
EAN: 5902802912985

Productomschrijving

LUIERTAS

Deze tas is licht van gewicht en comfortabel om te dragen. De achterkant is verstevigd, zodat hij perfect op de rug blijft zitten en niet buigt. In het bovenste deel heeft het een versteviging, waardoor het geheel zijn mooie vorm blijft houden.

Het is een ruime tas en bevat diverse opbergvak ken voor bijvoorbeeld flessen, luiers, omkleden, doekjes, speelgoed en nog veel meer. Perfect voor een wandeling in het park, de stad of voor uitstapjes.

Het hoofdvak en het buitenvak zijn afgesloten met een ritssluiting (het hoofdvak is afgesloten met een dubbele ritssluiting). Binnenin zijn er 2 vakken voor telefoon of belangrijke documenten. Aan beide kanten zijn er 2 vakken waarin u flessen kunt bewaren die u bij de hand moet hebben of een opvouwbare paraplu. In het kleine vak aan de voorkant van de rugzak zijn er 3 aparte plaatsen voor flessen - hun opslag is gemakkelijk en veilig - er is geen risico dat wanneer je de fles niet draait, alle andere dingen worden gemorst en gemorst.

De tas neemt geen water op, eventueel vuil kan worden verwijderd met een vochtige doek. Tijdens de wandeling, als het regent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat alle spullen van uw kind nat worden. De tas kan met riemen aan een kinderwagen worden gehangen.


CAPACITEIT
- ruimte om dingen te dragen is erg belangrijk als je een kind hebt.
Deze tas is lekker groot waardoor je alles kan meenemen wat je kind nodig heeft. Het hoofdvak en het buitenvak zijn afgesloten met een ritssluiting. Binnenin zijn er 2 vakken voor je telefoon of belangrijke documenten. Aan beide zijkanten zijn er 2 vakken waarin je de flessen kunt opbergen die je bij de hand moet hebben, het is ook een perfecte plek voor een opvouwbare paraplu.

De set bevat 2 GRATIS bandjes! Hiermee kun je de tas aan een kinderwagen hangen. Hierdoor wordt de tas nog functioneler, je hoeft de tas dan niet op je rug te dragen!

3 FLESSENRUIMTES
- In het kleine vak aan de voorkant van de rugzak zitten 3 aparte plaatsen voor flessen
- Deze zitten daar handig en veilig. Er is geen risico dat de fles omvalt en op alle andere
dingen in de tas wordt gemorst.

WATERDICHT
- De tas is waterdicht en neemt geen water op. Vuil kan worden verwijderd met een vochtige doek. Tijdens de wandeling, als het regent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat alle spullen van uw kind nat worden. De tas kan met riemen aan een kinderwagen worden gehangen.

ALTERNATIEF GEBRUIK
- De tas kan ook als rugzak worden gebruikt. Ideaal voor uitstapjes, of voor een kind naar school, in dat geval kan het kind de plek voor flessen gebruiken voor eens drinkfles, pennen, stiften, zakdoeken, enz.

SPECIFICATIE
- Kleur: Mintgroen
- Materiaal: 600D oxford
- Capaciteit: 30 liter
- Maximale belasting: 15 kg
- Afmetingen (breedte / hoogte): 51/36 cm
- Gewicht: 480 gram.


De set bevat 2 gratis riemen waarmee je de tas aan een trolley kunt hangen!

Hierdoor wordt de tas nog functioneler, hij kan tijdens een wandeling aan een trolley gehangen worden, je hoeft hem niet op je rug te dragen!

Bovendien! De tas kan ook gebruikt worden als rugzak, bij uitstek geschikt voor uitstapjes of voor een kind naar school, in dat geval kan het kind de plek voor flesjes gebruiken voor een drinkfles, pennen, stiften, zakdoeken etc.

Productspecificaties

Kleur Mintgroen
Inclusief verschoonmatras Nee
Isoleervak Ja
Thermosflessenhouder Ja
Verpakkingsinhoud 30 liter
Product lengte 20 cm
Product breedte 36 cm
Product hoogte 46 cm
Materiaal Overig
Gewicht 480 g
Type luiertas Rugzak
Verpakking breedte 40 cm
Verpakking hoogte 48 cm
Verpakking lengte 22 cm
EAN 5902802912985
Categorie├źn Baby Onderweg Luiertassen Luiertassen & -etuis
Kleur Groen
Type luiertas Rugzak
Opties Isoleervak, Thermosfles houder
Merk IsoTrade

Product Reviews