Milk&Moo Verschoonmatje - Verschoningsmatje voor Onderweg - Aankleedkussen - Baby Luier Verschoonkussen

€19,90 bij bol.com
Van: Milk & Moo
EAN: 8682835420356

Productomschrijving

Milk & Moo Baby luier aankleedkussen is ontworpen en gemaakt in Turkije met behulp van 100% Oeko-Text gecertificeerd Turks katoen, waardoor stoffen gezonder, zachter en duurzamer zijn dan andere katoenvezels. Dit is uw garantie dat het product geen stoffen bevat die giftig of schadelijk zijn voor de huid. Turks katoen is erg populair in katoenen stoffen en heeft de eer de beste textielkwaliteit ter wereld te hebben.

Het draagbare aankleedkussen van Milk & Moo Chancin zorgt voor een schoon, waterdicht en veilig aankleedkussen, waar je ook gaat. Het slimme ontwerp biedt zowel comfort als ondersteuning voor baby's en moeders. Het heeft een breed oppervlak voor een volledige lichaamsbescherming, zodat je meer ruimte krijgt om je baby comfortabel te bewegen zonder andere oppervlakken aan te raken. Het binnenvak laat je precies zien waar alles zich bevindt, omdat je opruimspullen veilig op één plek onder controle kunt houden. De stof is waterdicht, speciaal gemaakt van polyurethaan om je draagbare luiermat schoon en fris te houden voor het volgende gebruik.

Wij zijn van mening dat de benodigdheden voor babyverzorging volledig vrij moeten zijn van belemmeringen, daarom is het aankleedkussen van Chancin ontworpen met het oog op gemakkelijke toegankelijkheid en draagbaarheid. Het vouwt mooi op en past in elke tas als reisvriendelijk. Het behoudt zijn zachtheid en mooie uitstraling, zelfs na vele wasbeurten en vele jaren.

Milk & Moo Baby luier verschoningskussens zijn prachtig gevormd in twee kleuren en design van Baby Sangaloz en Chancin Rabbit.

Productspecificaties

Gewicht 149 g
Kleur Blauw
Materiaal Katoen
Product breedte 23 cm
Product hoogte 3 cm
Product lengte 23 cm
Verpakking breedte 222 mm
Verpakking hoogte 28 mm
Verpakking lengte 240 mm
EAN 8682835420356
Categorieën Baby Onderweg Luiertassen & -etuis Verschoonmatjes
Merk Milk & Moo
Kleur Blauw

Product Reviews