Mom/Cart Bag COCO luiertas

Niet leverbaar
Van: Babyono
EAN: 5901435412763

Productomschrijving

Beschrijving Een stijlvolle moeder, die van mode houdt, zal zich altijd richten op comfortabele elegantie. En wat past er niet meer in de definitie van chic dan een kleine zwarte ... handtas. Een kleine en tegelijkertijd ruime tas voor COCO-moeder met de mogelijkheid om deze aan de kinderwagen te bevestigen, wordt gekenmerkt door uitstekende technische oplossingen en een geweldig uiterlijk. Kies de perfecte tas voor jou in een echt urban stijl.
De multifunctionele tas is gemaakt voor moeders die een actieve levensstijl leiden en de hoge kwaliteit van producten waarderen. Praktische vorm en constructie, evenals een goed doordachte organisatie van zakken geven de mogelijkheid van een handige opstelling van het interieur. Ze stellen je ook in staat om het op je schouder te dragen of aan een kinderwagen te bevestigen.
De tas is voorzien van een sleutelriem waardoor je ze makkelijk in een handomdraai kunt vinden. Je vindt er ook een snel toegangsvak met rits waar je je telefoon kunt plaatsen. Externe zijzakken met elastische banden worden gebruikt voor het gemakkelijk opbergen van voedsel- en drinkflessen voor de baby. Aan de andere kant kunt u met de thermische isolatiefunctie van de zak in de zak de gewenste temperatuur van warm voedsel handhaven.
Solide buitenmateriaal, gemakkelijk schoon te houden, beïnvloedt de lange levensduur van het product. Dankzij dit is de tas duurzaam en aangepast aan verschillende weersomstandigheden.
Deze tas is perfect voor zowel een dagelijkse wandeling, een familie-uitje met een kind, als een toeristische reis. Het vergemakkelijkt het vervoer van de meest noodzakelijke items voor het kind.


Kenmerken: • 11 zakken, inclusief thermofleszakken • Comfortabele handgrepen en afneembare schouderriem • Afneembare zijbanden voor kinderwagens • Grote en ruime snel toegankelijke zakken met rits • Externe flessenzakken • Hoofdvak met rits • Versterkt constructie en hoogwaardige afwerking • Sleutelkoord • Aankleedkussen

Productspecificaties

Kleur zwart/goud
Inclusief verschoonmatras Nee
Isoleervak Ja
Gewicht 0.86 kg
Product hoogte 33 cm
Materiaal Nylon
Verpakkingsinhoud breedte 36 cm x hoogte 33 cm x diepte 13 cm
Product breedte 36 cm
Product lengte 13 cm
Type luiertas Schoudertas
EAN 5901435412763
Categorieën Baby Onderweg Luiertassen Luiertassen & -etuis
Kleur Zwart
Type luiertas Schoudertas
Opties Isoleervak
Merk Babyono

Product Reviews