Elodie Opvouwbaar verschoningsmatje voor onderweg - Verschoningsmatje -Verschoonmatje -Verschoonkussen -Moonshell

€49,90 bij bol.com
Van:
EAN: 7333222019738

Productomschrijving

Dit ultracompacte verschoningsmatje van Elodie neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het verschoonmatje heeft een eenvoudig en stijlvol ontwerp. Het verschoningsmatje voor onderweg heeft een praktische armband, twee binnenvakken en een buitenvak met ritssluiting.

Het verschoningsmatje is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken dankzij de superzachte, wasbare badstof ( 2 stuks ) die je door de drukknopen eenvoudig verwijdert en bevestigt. In de ruime zak aan de voorkant van het verschonoingsmatje kun je alles opbergen wat je nodig hebt om even snel een luier te verschonen, waar je ook bent. Het verschoningsmatje is een een mini luiertasje.

Het verschoonmatje voor onderweg is gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. die afgestemd zijn op de Elodie Luiertassen.

Bij Elodie vinden we dat de producten die je dagelijks voor je baby gebruikt meer moeten zijn dan alleen handige benodigdheden. Het is ons doel om al deze baby producten om te toveren in stijlvolle baby accessoires. Dit nieuwe Verschoonmatje voor Onderweg is ontworpen om je leven wat eenvoudiger te maken als je onderweg bent, en je baby een schone luier nodig heeft. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te reinigen dankzij de superzachte, wasbare badstof die je door de drukknopen eenvoudig verwijdert en bevestigt. In de ruime zak aan de voorkant kun je alles opbergen wat je nodig hebt om even snel een luier te verschonen, waar je ook bent. Het verschoonmatje voor onderweg is gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints die combineerbar zijn op de Elodie Luiertassen of Elodie Mondo buggy. Je kunt het verschoonmatje ook aan je arm hangen, met het riempje aan de zijkant.

Productspecificaties

Kleur grijs-beige
Product breedte 18 cm
Product lengte 26 cm
EAN 7333222019738
Categorie├źn Baby Onderweg Luiertassen & -etuis Verschoonmatjes
Merk Elodie

Product Reviews