JAY & JOY - Linda 124 Verschoningsmatje - Wasbaar Herbruikbaar - Luiermat - Waterdicht - Verschoonmatje - Kinderen - Peuter - Baby - Meisjes - Kraamcadeau - Dino - Dinosaurus - Dieren - Groen - Blauw - Oranje - Beige

Niet leverbaar
Van:
EAN: 6097317689657

Productomschrijving

Met JAY & JOY BABYSHOP wasbare verschoonmatje verschoon je makkelijk de luier van je kindje, waar je ook bent. Ook is hij perfect voor onderweg en handig in gebruik! Na het verschonen van de luier is het matje gemakkelijk af te nemen. Door de waterdichte toplaag is een ongelukje tijdens het verschonen geen probleem. Na gebruik vouw je het verschoonmatje tot een compact pakketje, zodat je deze weer makkelijk overal mee kan nemen.

Het matje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en toch duurzaam is. Het absorbeert vocht snel en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor gebruik bij het verschonen van je baby.

Wat dit matje echt uniek maakt, is dat het wasbaar is op 30 graden. Je kunt het eenvoudig in de wasmachine gooien en het weer gebruiken, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook geld bespaart op wegwerpartikelen.

Dit verschoonmatje is een must-have voor elke ouder onderweg en is verkrijgbaar in verschillende kleuren e ontwerpen. Het is een praktische en stijlvolle oplossing voor het verschonen van je baby onderweg.

Afmeting: 35x50 cm

Productspecificaties

Kleur Groen | Blauw | Oranje | Beige
Product breedte 35 cm
Product lengte 50 cm
EAN 6097317689657
Categorieën Baby Onderweg Luiertassen & -etuis Verschoonmatjes
Kleur Blauw, Groen, Oranje, Beige

Product Reviews