Consumerce® Kleine Luieretui – Berenprint – Luiertas – Luier Rugzak – Luiertassen – Luiers – Luieremmer - Luieretuis

€9,99 bij bol.com
Van:
EAN: 8720955241199

Productomschrijving

Stel je voor: je gaat een dagje uit naar de dierentuin met je kleintje. Tussen de brullende leeuwen en speelse apen wil je niet met een enorme luiertas rondlopen. Consumerce® biedt hier dé oplossing voor met de kleine luieretui. Dit compacte wonder is precies wat elke ouder nodig heeft!

Compact Design, Maximale Functionaliteit

Met een afmeting van 13x13cm is de Consumerce® luieretui perfect ontworpen voor ouders die mobiliteit en functionaliteit waarderen. Het past gemakkelijk in een grotere luiertas, maar is ook de perfecte aanvulling op een normale rugzak of handtas. Waarom zou je een volledige luiertas meenemen als je alleen het essentiële nodig hebt?

Ruimte voor het Noodzakelijke

Deze luieretui is ideaal om een kleine hoeveelheid luiers mee te nemen, waardoor het een fantastische keuze is voor korte uitstapjes of momenten waarop je simpelweg niet veel nodig hebt. Maar het is niet beperkt tot alleen luiers. Of je nu reservekleertjes, doekjes, een speentje of andere kleine benodigdheden wilt meenemen, deze etui kan het allemaal aan.

Niet Alleen Voor Luiers

Hoewel de naam 'luieretui' suggereert dat het alleen bedoeld is voor luiers, is het eigenlijk een veelzijdige opslagoplossing. Heb je geen luiers meer nodig? Geen probleem! Gebruik het als een opslag voor make-up, sleutels, telefoon, of zelfs snacks. Met de Consumerce® luieretui zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waterafstotend en Duurzaam

Niets is erger dan onverwacht in de regen terechtkomen met een tas vol babybenodigdheden. Gelukkig is deze luieretui gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor de inhoud beschermd blijft tegen plotselinge stortbuien. Zeg maar dag tegen die zorgen en hallo tegen een zorgeloos uitje!

Past Perfect Bij Alle Tassen

Of je nu een specifieke rugzak, een van je favoriete luiertassen of zelfs een stijlvolle handtas gebruikt, deze etui zal er moeiteloos in passen. En met zijn stijlvolle ontwerp zal het zeker niet misstaan.

Conclusie

De kleine luieretui van Consumerce® is veel meer dan een eenvoudige opbergetui voor luiers. Het is een veelzijdige, stijlvolle en functionele aanvulling op de dagelijkse benodigdheden van elke ouder. Waarom zou je je druk maken over het vinden van een plekje in een overvolle luieremmer, als je alles wat je nodig hebt bij de hand kunt hebben met deze compacte luieretui?

Vergeet die grote, logge luiertassen en kies voor gemak, stijl en functionaliteit. Kies voor de Consumerce® kleine luieretui. Omdat je het beste verdient, elke dag weer.

Productspecificaties

Gewicht 100 g
Kleur Beer
Materiaal Polyester
Product breedte 13 cm
Product gewicht 100 g
Product hoogte 3 cm
Product lengte 13 cm
Verpakking breedte 200 mm
Verpakking hoogte 30 mm
Verpakking lengte 200 mm
EAN 8720955241199
Categorieën Baby Onderweg Luiertassen & -etuis Luieretuis
Merk Consumerce

Product Reviews